Η εταιρεία “VILMA” ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Δογραμαντζή, με έδρα το Μαρούσι.
Αργότερα, μετεγκαταστάθηκε στη Μεταμόρφωση Αττικής σε μισθωμένο χώρο 600 τ.μ. και απ’ το 2006 έως και σήμερα εδρεύει, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ., στην περιοχή του ΒΙΟ.ΠΑ. Άνω Λιοσίων Αττικής και απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή απασχόληση στην επιχείρηση.
Έχει ως αντικείμενο την ανάμιξη και εμπορία φυσικών μπαχαρικών, αρωματικών υλών και λοιπών βοηθητικών και πρόσθετων υλών, που προορίζονται για την παραγωγή προϊόντων με βάση το κρέας. Διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στην προμήθεια της αλλαντοβιομηχανίας και της βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος και προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής αλλαντικών στην Ελλάδα, δημιούργησε και προϊόντα που απευθύνονται ειδικά στο παρασκευαστήριο του κρεοπωλείου και του ψητοπωλείου.
Διαθέτει υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων εξοπλισμό καθώς και ειδικό εργαστήριο, πλήρως εξοπλισμένο για δοκιμές προϊόντων ώστε οι πελάτες της να μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν το τελικό τους προϊόν. Ακόμη, διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα ανάμειξης “DIOSNA”, μοναδικό στην Ελλάδα, που διασφαλίζει τη βέλτιστη ανάμιξη υλικών, ιδιαίτερα των χημικών υλών, προσφέροντας ιδανική ομοιογένεια.
Έχει αναπτύξει και τηρεί ενήμερο σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 22000:2018, πιστοποιημένο από την εταιρεία BUREAU VERITAS CERTIFICATION.
Το 2021, η VILMA προκειμένου να ανταποκριθεί στις διεθνείς προκλήσεις και απαιτήσεις του μάρκετινγκ, εξελίσσεται και αλλάζει όνομα σε ELMIKA διατηρώντας πάντα το ίδιο DNA της οικογενειακής Ελληνικής επιχείρησης.